Advertising

Oh Yeah : Korang Nak Jadi Spiderman?

Views
Nice toy!

Sape-sape yang nerd dan geek, perahsantan nak jadi Spiderman, silalah beli alat ni. Ianya dipanggil Spiderman Webslinging Gun. " With this gun, you might gonna be a real spiderman except using it for swing. Just push the button, the gun will release web ". Harganya hanya $20 Us Dollar. Bagi sesiapa yg ingin nak mencuba jadi seperti spiderman boleh la beli menda alah ni. Nampak macam menarik! tapi tak tahu lah mcm mana kesannya tembakan sarang labah-labah tu. Mesti abis besarang sawang kat rumah kalau dapat kat budak-budak. Tapi, tak tau la pulak kan kalau ade bapak budak mengada-ngada bawa benda ni kat opis pastu show off. Bila nak keluar lunch, keluar ikut tingkap, pastu web slinging, terus arwah. Tahniah. Boleh beli kat sini.





Spider web gun




No comments:

Powered by Blogger.