Advertising

Oh Yeah : Transformers Sebenar Memang Wujud??

Views
Woaaahhhhhh....minat gile dengan Transformer ni, rupa-rupanya mereka betul-betul wujud dan telah mendarat di bumi! Hahhkkk tuihhhhhhh!! Aku tipu je, korang jangan emo plak, korang pernah dengar nama Jaafar Onn tak? Ha, mesti pernah kan. Ni bukan dia yang buat, orang yang kreatif nak mamposs ni namanya Anchalee Saengtai, beliau dari nun jauh dari sempadan negara kita iaitu Thailand. Beliau adalah Pengarca Besi yang famous kat sana, beliau menggunakan besi-besi terbuang daripada spare part kete yang korang suka kutip tu. Fuhhh..memang smart gila!!



Layankan lagi artwork beliau selepas ini.





No comments:

Powered by Blogger.