Advertising

Oh Yeah : 10 Rekaan Tabung Yang Boleh Mengelirukan Mata

Views
Kat mana nak beli ek?

Sekali pandang, kita tak tau pun ianya adalah tabung. Memang otak geliga betul orang yang cipta benda ni. Sape-sape yang nak jadik penyangak, jadik la bijak sikit ye, sebab sekarang ni dah banyak dah orang bijak. Harharharhar.



10.  The Hidden Wall Outlet Safe ($8.59) yang sesuai untuk meletakkan duit & barang perhiasan berharga.



9. Del Monte Can Safe Storage Container ($10.98), ia dibuka dari bahagian bawah.



8. Tank top Safe ($9.99) yang diperbuat daripada kain kapas.




7. Clock Safe ($13.10)



6. Coca Cola Can Safe ($8.00)



5. Pringles Can Safe ($23.99) yang mirip botol sebenar dengan snek di bahagian atasnya.



4. Hair Brush Stash Safe ($17.99)



3. Iceberg Lettuce yang mirip kubis sebenar yang  boleh diletak di peti sejuk.



2.  Candle Safe ($24.99) yang diperbuat daripada bahan lilin sebenar.



1. Bread Safe yang realistik roti asli tetapi sebenarnya ia adalah container yang dibuka dari bahagian bawah.

No comments:

Powered by Blogger.