Advertising

Oh Yeah : Rekaan Barang Dapur Yang Kreatif

Views
Aku nak satu yang ratakan jagung tu.

Sape cakap designer tak genius? Ingat orang yang berpangkat doktor ataupun saintis je ke yang genius. Setiap manusia diberikan keistimewaan masing-masing. Ko ingat senang ke nak perah otak untuk keluarkan idea. Tak macam berak tau, teran je, terus keluar. Korang tengoklah rekaan barang dapur kat bawah ni. Membuatkan aku rasa nak beli satu untuk buat koleksi. Dahla kreatif, design dia pun elegan, simple dan nampak mewah serta praktikal. Memang sape yang design benda-benda ni semua memang genius! Chalooo!!
























2 comments:

muhd zulfadhli muhd zaimi said...

dekat mana ye boleh dpt brg2 kreatif nie ye admin?

Johan Harith said...

rasanya pernah nampak kat tesco atau jusco aeon

Powered by Blogger.