Advertising

Oh Yeah : Selamat Tahun Baru 2013!!

Views
I'm Late.

Haiyaaaaa...arini dah 2 Januari pun. Lambat betul aku update blog ni, heehehehehehe. Sorry guys, sedikit sibuk buat masa ni sebab tengah buat persiapan nak kawin, huhuhuhuhu. Ni dapat update pun sebab dok kat office keje arini. Pssstttt, jangan bagitau bos k, huahuhauhuahu, jangan buat gile, nanti abis kene potpetpotpet! Hahahahah, shitttt. Untuk tahun baru ni ape azam korang? Ha,azam aku dah lain sikit dah untuk tahun ni. Aku nak jadik seorang suami yang penyayang dan berusaha lebih keras lagi untuk menampung kehidupan 2 orang, yelah, sebelum ni dok sorang ja, belanja pun jimat ja. Ok la, ni nak tunjuk koleksi ucapan tahun baru 2013 kat bawah ni, sila layan, yeahhhhhhhhhhhhhh~~HAPPY NEW YEAR 2013~~ 




Pejam celik pejam celik, sedar tak sedar sudah hampir berakhirnya tahun masihi 2012, Selamat tahun baru diucapkan kepada semua pembaca blog ini. Disamping ini, ada beberapa contoh ayat ucapan Selamat Tahun Baru untuk anda yang ingin update status di facebook, atau SMS kepada Rakan anda.




~Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup anda.Harap anda dan keluarga anda selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2013.

~Dengan berjalannya waktu, setiap pengalaman dalam hidup adalah pelajaran, tapi cinta akan selalu menjadi kekuatan dalam perjalanan kehidupan. Selamat Tahun Baru 2013.

~Harapan Tahun Baru ini Kita akan memiliki visi baru, misi baru, hidup baru, hari baru yang akan lebih baik dari hari kemarin .. Selamat Tahun Baru 2013 semua!

~… Selamat Tahun Baru .. Ucapkan selamat tinggal pada 2012 dan selamat datang 2013 .. Semoga tuhan memberkati kita .. semoga tahun ini jauh lebih baik dari tahun lalu dan harapan bahwa kita selalu menjadi teman yang baik .. Selamat Tahun Baru 2012.Iman membuat segala sesuatu menjadi mungkin. Harapan membuat segala sesuatu menjadi bekerja. Cinta membuat segala sesuatu menjadi indah. Semoga kamu memilikisemuanya untuk tahun baru ini, Selamat tahun baru 2013 .

~Detik..demi detik, hari demi hari,hingga bulan demi bulan telah mengusung banyak cerita, suka..duka..menjadi warna nyata dalam hidup kita, tapi biarkan semua menjadi kenangan yang terpahat,kini tahun baru telah menyambut kita,tibanya kita memperbaiki kegagalan menjadi kejayaan, kita buka lembar kisah baru dengan semangat dan keceriaanSelamat tahun baru 2013.

~Tahun Baru….MOTIVASI & OBSESI BARUPERBAHARUI LAGI DIRI KITA MENJADI LEBIH BAIK!!!

~Selamat Datang 2013.Tiada kata yang seindah lantunan syair.Tiada mutiara yang secantik bidadari.Tapi hari ini lebih dari hari sebelumnya, kerana tak lama lagi kita akan melewati detik pergantian yang banyak di tunggu jutaan manusia di dunia.Hanya satu yang dapat aku lakukan dan berkataSelamat tahun baru 2013.

~B-egin withL-ove in ISLAME-xpect blessingS-hare goodnessS-hine like the sunl-nspire everybodyN-ever forget thatG-OD is with u alwaysHappy New Year 2013

~Wishing u SUNLIGHT in u’r heartSUCCESS in u’r pathANSWERS to u’r prayers..HAPPINESS in u’r life..SMILE in u’r face..Happy New Year 2013

~FAITH makes all things possible,HOPE makes all things work,LOVE makes all things beautiful.May you have all three in this New Year 2013

~Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2013, harapan baru dan perubahan.

~Malam ini akan berlalu, minggu ini akan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini akan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2013. Semoga selalu berjaya dan sejahtera

~hari bergantibulan bergantitahun pun bergantitahun baru harapan barutetap semangatmasa lalu adalah kenanganhari ini adalah goresanhari esok adalah harapanselamat tahun baru 2013selamat tinggal kenanganselamat datang harapan

~let sun bring you hopelet stars bring you rightnesslet love bring you happinesslet my message bring you the dream come truehappy new year 2013wish you all the best

~buka hati dapat cintabuka tangan dapat persahabatanbuka mata dapat pemandanganbuka handphone dapat pesananbuka pesanan dapat ucapanSELAMAT TAHUB BARU 2013!!!

~Cinta di bulan FebuariKedamaian di bulan MaCKetenangan di bulan AprilKesenangan di bulan MeiKegembiraan di bulan Jun hingga NovemberDan keuntungan di bulan DisemberSemoga TAHUN BARU 2013 INI Tuhan memberimu…12 bulan kebahagian52 minggu kegembiraan365 hari kejayaan8760 jam kesihatan52600 mInit keuntungan3153600 detik keceriaan

~Yesterday is memory. Today is a gift. Tommorow is a Hope. Let’s begin New Year 2013 with faith, love, peace and new hope.

~No regret about the past…No fear about the future…New hopes & dreams in 2013…Thankful to God for His blessings in 2013…Happy New Year !!

~Only open HEARTS receive LOVEonly open MINDS receive WISDOMonly open HANDS receive GIFTSand..only SPECIAL FRIENDS receive my Happy New Year greeting .HAPPY NEW YEAR 2013 !!!

No comments:

Powered by Blogger.