Advertising

Oh Yeah : Contoh Imej Yang Dilihat Oleh Orang Rabun Warna

Views
Manusia itu tidak sempoerna.

Kalau ujian JPJ memang tak lepas ni. Bahaya siak kalau diaorang kat traffic light, tak tahu dah hijau ke, merah ke, kuning ke. Dari dulu lagi aku fikir macam mana orang rabun warna ni melihat. Akhirnya aku dah jumpa jawapannya. Sape-sape nak tahu, layankan gambar dibawah. Yang atas, penglihatan normal, manakala yang bawah adalah contoh penglihatan orang rabun warna.




3 comments:

metalmachine photographer said...

same je aku tgk..

Johan Harith said...

Same? haish.. maknanya awak ade rabun warna le tu

Mata Pedang said...

haha

Powered by Blogger.