Advertising

Oh Yeah : Hasbro iPhone 3D Movie Viewer

Views
Yay!

Yay! Lepas ni dah boleh tengok 3D plak kat iPhone. Tapi, bukan ke handphone HTC dengan LG ade buat handphone 3D? Haa.... itu lain, ini adalah satu gadget yang diperlukan untuk menonton 3D pada iPhone. Aku rasa gadget ni lagi interesting daripada handphone yang memang dah ade 3D didalamnya, sebab gadget ni adalah seperti teropong dan korang kena tengok melalui teropong tersebut. Aku rasa effect dia lagi gempak. Benda ni dah pun dijual dan dapat dibeli di Amazon. Bukan Amazon kat Brazil k.








5 comments:

Prince of Noob said...

gua dah follow sini... jom join contest nih...

Johan Harith said...

Ok, thanks Prince of Noob!! Gua pun dah follow lu!

Pedot Shafiei said...

lenguh tgn nih kalu cter 3 jam

Johan Harith said...

ai, lancap tak lenguh plak,hahahahahah

Pedot Shafiei said...

lenguh ley gune kaki..hahahhaha

Powered by Blogger.