Advertising

Video Paling Memalukan Kaum Perempuan Hari Ini ( Pale Hotak Kamu )

Views
Cukup2 la dengan video comolot kat KLCC ngan 5 days MC, terberanak plak video bangang ni. Kill it before it lays eggs! Memalukan orang Islam je. Pakai tudung lagi tu. This is bullshittttttt. Harap-harap mak bapak dia tengok video lahanat ni, pastu baringkan dia atas riba, pukul ponggong dia yang dah gatal tu. Mak bapak suh g sekolah untuk belajar, bukan untuk ko jadi barua macamni. Gambar bawah ni adalah gambar meme. Abih le kamu kena bahan kaw-kaw punya! Nak tengok video gelenyar, sila klik dibawah.

*Update : Aku berjaya dapat link untuk blog dia, hahahahahahahahahaha. Sila klik sini.

2 comments:

Pedot Shafiei said...

patut bg kat milon bangla je dia nih

Johan Harith said...

bugi dah gate sangat le tuh, hak tuihhh!! milon dpt ni abis le

Powered by Blogger.