Advertising

Oh Yeah : Hampir Semua Orang Tak Dapat Jumpa Kucing Dalam Gambar Ni (21 Gambar) #Cabaran Untuk Korang

Views
Setiap pemilik kucing mesti pernah mengalami pengalaman main nyorok-nyorok ngan si bulus. Sesumpah pun boleh kalah ni. Pengalaman dari penulis dan pelawak yang berasal dari New York, Grace Spelman, berkongsi pengalaman beliau bersama kucingnya, bernama Pierogi yang kadang-kadang susah nak jumpa dalam gambar.

Semuanya bermula pada awal bulan Oktober, apabila Grace dan Pierogi berpindah ke sebuah apartmen baru, dan kucing biasanya mempunyai sifat ingin tahu yang kuat cuba untuk menerokai setiap ruang yang ada dalam rumah itu. Dalam proses itu, Pierogi menyedari bahawa dia dapat menyorok dengan mudah dari pemiliknya dalam banyak lokasi, dan mula mencuba yang baru setiap hari. Grace pada mulanya meng'Twit' gambar pada pengikut di Twitter beliau untuk membantunya cuba mencari dimana si bulus beiau, tanpa disedari tweetnya itu manjadi semakin popular sehingga beliau menghantar beberapa edisi baharu 'Where's Pierogi' seminggu sejak itu.

Ni gambar Pierogi


Apa lagi, cuba korang try cari dalam gambar bawah ni. Teruskan pembacaan...

Ni sebagai contoh, jawapan dia ade kat bawah.

JAWAPAN

Yang lain ni cuba korang try cari sendiri

Sumber : Boredpanda

No comments:

Powered by Blogger.