Advertising

Oh Yeah : 14 Rekaan Produk Yang Tak Masuk Akal

Views

Sesetengah reka bentuk membuatkan kita tertanya-tanya apa sebenarnya objektif pereka itu. Kadang-kadang, pernah terfikir mungkin pereka ini kehilangan idea di tengah jalan lalu mengambil jalan mudah asal siap je. Ade jugak nak buat design ajet-ajet orang akan faham apa mesej yang dia nak sampaikan padahal kelaut je? Persoalanya, WHY?

1. Dah apahal tisu keluar melalui ponggong Spiderman?

2. Patung itik ada 4 kaki ingat anak anjeng ke?

3. Ya, benda yang paling tak berfaedah dalam banyak-banyak barang dalam ni

4. Natang apa ni? Bahan pelawas ka? Nokharom sungguh! Pu-erghhhh!! Crett

5. Korang takyah susah nak faham, tengok nama produk ni pastu tengok gambar dia yang si gampang ni dok lepak-lepak sambil rambut belah tengah ala zaman Newboyz sambil nyanyi lagu - andai ku turut rasa hati telah jauh kubawa diri tapi kemaafan ku lahir dari hati mengatasi ~ Yea aku tau korang nyanyi sambil baca ni kan, haha. Lahanat benda ni hanya untuk korang landing tangan ngan buku je untuk baca buku ajet-ajet noob kat tengah-tengah panas kat padang.

6. Pasal apa dia ni reka tin ni sama? Sebab nak kasi populasi penduduk bumi semakin sikit sebab jalan jem sangat skang ni.

7. Yaaaa, jangan kasi anak-anak pakai pampers jenama ni ya tuan-tuan dan puan-puan.

8. Gila babeng ni bola khas untuk manusia yang tak ada bola seterusnya transform jadi Sajat.

9. Jilakee ni produk untuk bagi 'anu' jadi invisible ke?

10. Ngarut siakkkkk ko nak baca level air camne syaiton

11. Haaaa ni baju-baju khas untuk makcik-makcik bawang pakai sambil tengok drama pukul 7 sambil nangis-nangis peluk bantal gambar Patah Amin

12. Bhaahaha yang ni paling kelakar aku rasa

13. Nama buku je ajet power tapi kantol design cover buku dah buruk

14. Ok last sekali, kalau korang nak jadi pereka yang berjaya, sila tengok quote dalam buku kat bawah ni. (Nokharom sungguh!)

No comments:

Powered by Blogger.