Advertising

Lawak Gila! Koleksi Gambar Situasi Kebetulan Yang Ditangkap Dalam Masa Yang Tepat (Bahagian 3)

Views

Bersambung lagi artikel ini untuk bahagian 3 dan terakhir, siapa sangka dalam dunia ini ada banyak kebetulan yang berlaku tanpa kita rancang sekali pun. Daripada menggunakan baju yang sama di tempat yang sama sehinggakan baju yang mempunyai mesej diambil dalam masa yang tepat tanpa disangka boleh menjadi bahan lawak yang tidak dirancang. Nak tengok bahagian 1 ada disini, dan sini untuk bahagian 2.

#1 Member first time check in kat hotel ni tapi tak sangka...........jadi maskot pulak


#2 Tak sangka jumpa artis yang sebenar kat restoran


#3 Ya, memang masalah suka hinggap kat kau macam lalat


#4 Kuang hajo bapak dia beli baju ni hahaha


#5 Tak perlu kata apa-apa bila leher sakit


#6 Bapak saya memang mendalami maksud sebenar yang ditulis di bajunya


#7 Damn son! Ko memang bagus dari segala benda cuma tak reti bawak kereta je


#8 Fikirkan lah keselamatan korang semua ok


#9 Nombor poskod alamat rumah, nombor kat dalam baju, nombor plat kereta, nombor giliran marathon dan nombor masa dia tamatkan marathon semua sama


#10 Nampak gaya macam dah tak sabar nak 'ngap'


#11 Ya macam tu la cara kau nak orang ingat kau sampai bila-bila


#12 Senang kutuk member pakai baju je


#13 Tak pasal-pasal syok sendiri hari ni


#14 "Member kebetulan pakai T-Shirt yang lawak masa anak aku baru lahir"


#15 Minah bangla pakai T-Shirt yang kuang hajo masa baca berita


#16 Ya, budak ni kecik-kecik dah jadi pakar

No comments:

Powered by Blogger.