Advertising

Lawak Gila! Koleksi Gambar Situasi Kebetulan Yang Ditangkap Dalam Masa Yang Tepat (Bahagian 2)

Views

Ya, bersambung dari semalam punya posting. Sambungan untuk artikel bahagian 1 ada disini. So, siapa yang follow mesti tak sabar nak tengok bahagian 2 pulak ( bajet macam banyak orang tertunggu-tunggu) :-) Tak payah buang masa lagi, jom tengok sambungannya.

#1 Member tengah jalan-jalan sekitar Tel-Aviv tiba-tiba terserempak ngan artis pelakon Basic Instinct.


#2 Tak perlu kata apa-apa, baju dia dah bagitahu.


#3 Teknik penyamaran yang Urban serta Hipster mungkin dipelajari daripada Naruto


#4 Member pergi Disneyland pakai baju yang salah, tu bukan Mickey Mouse la baghal tu lambang DJ terkenal Deadmau5


#5 Kebetulan? Mungkin ya, mungkin tidak hehehe.


#6 "Adik aku terpakai baju sebijik sama macam anak patung yang aku hadiahkan kepada anak aku sebagai hadiah harijadi"


#7 "Bapak aku kerja dalam bidang IT. Dia pakai baju ni masa Hari Bapa sebab hari itu dia kerja, lepas balik kerja kami terus bawa dia keluar pergi makan-makan. Kami pelik kenapa pelayan dalam restoran tu muka masam. Erm."


#8 Savage! "Bapak aku ambil selfie di depan mamat yang pakai baju 'Stop Taking Selfie!'"


#9 Situasi yang bakal menjadikan anda dan kawan anda 'Awkward'


#10 Dapat peluk awek hot memang untung, tapi untung lagi kartun dalam T-Shirt dia tu, hehehe. (Eh, macam sex maniac pulak)


#11 Ni bukan sebahagian dari corak baju ya, tapi pagi tadi bila sarapan, telur terpercik kena baju, so, terhasillah situasi dalam baju yang lawak.


#12 Tak sengaja pulak situasi ni sama dengan baju


#13 Tahniah, memang sesuai la pakai baju tu hari ini.


#14 Nampak gayanya ada sesuatu yang tak kena kat sini. Baik berambus cepat, takut kena liwat.


#15 Ok, siapa yang tak cukur lagi tu, pergi mintak dua orang ni cukurkan.


Hari ni post banyak sikit, ada lagi ni.. Nak lagi? Tunggu bahagian 3 pulak.

No comments:

Powered by Blogger.