Advertising

Logan Paul Is Back! Selepas Sebulan Menghilangkan Diri Dari Youtube

Views

Tak tahulah sama ada anda kenal atau tak beliau, tetapi beliau adalah antara bintang Youtube paling terkenal buat masa ini. Pesaing kepada Pewdiepie yang masih selesa dengan subscribers beliau yang mencecah kepada 60 juta buat masa ini, melebihi populasi penduduk Malaysia! Manakala Logan Paul pula baru nak masuk 2 tahun dah mencecah 16 juta!

Itulah penangan Youtube kepada remaja dan kanak-kanak diluar sana termasuklah golongan dewasa juga macam penulis. Layan Youtube dikala kebosanan. Siapa yang follow kisah Logan Paul ni tahulah kisah beliau yang dikecam orang ramai akibat video beliau merakamkan mayat lelaki yang bunuh diri didalam sebuah hutan di Jepun yang dipanggil 'Suicide Forest' di Aokigahara.

Rasanya macam tak berubah je Logan Paul ni kalau anda tengok video beliau yang terbaru. Kalau rasa nak tengok, jom tonton video 'comeback' beliau. Ada lawak pulak!

No comments:

Powered by Blogger.