Header Ads

Terkini

Oh Yeah : Contoh Imej Yang Dilihat Oleh Orang Rabun Warna

Views
Manusia itu tidak sempoerna.

Kalau ujian JPJ memang tak lepas ni. Bahaya siak kalau diaorang kat traffic light, tak tahu dah hijau ke, merah ke, kuning ke. Dari dulu lagi aku fikir macam mana orang rabun warna ni melihat. Akhirnya aku dah jumpa jawapannya. Sape-sape nak tahu, layankan gambar dibawah. Yang atas, penglihatan normal, manakala yang bawah adalah contoh penglihatan orang rabun warna.




3 ulasan

metalmachine photographer berkata...

same je aku tgk..

JohanHarith berkata...

Same? haish.. maknanya awak ade rabun warna le tu

Mata Pedang berkata...

haha