Header Ads

Terkini

Oh Shit : WTF - Wanita Ini Makan Ibunya Setiap Kali Hari Krismas!

Views
Kematian orang tersayang boleh membuatkan seseorang itu hilang kewarasannya. Begitu juga dengan wanita ini yang dikenali sebagai Debra Parson dimana beliau akan "memakan" ibunya setiap kali perayaan hari Krismas. Debra berkata beliau berhasrat "memakan" ibunya setiap kali perayaan hari Krismas kerana ianya akan mengingatkan setiap moment beliau bersama ibunya semasa perayaan tersebut. Ternyata perkara ini menjadi kontroversi di UK.


Debra parson sebenarnya memakan abu mayat ibunya setiap kali perayaan Krsimas untuk mmbuatkan beliau berasa ibunya berada disisi. Ibunya, Doreen, meninggal dunia pada bulan Mei, dan anak perempuannya telah mengalami kesedihan sejak itu. Ia bukan satu-satunya tragedi yang menimpa Parsons, yang kehilangan seorang anak pada Krismas pada tahun 1996.


Parsons berkata dia mempunyai "sesudu kecil" abu sepanjang hari dan mendakwa bahawa ini adalah satu-satunya perkara yang akan membantu dia melalui perayaan pertama kali tanpa ibunya.


"Ibu dan saya mempunyai ikatan yang sangat kuat dan tidak dapat dipisahkan walaupun dengan kematian," kata Debra. "Dia telah menjadi orang yang telah membantu saya melalui semua yang lain dalam hidup saya dan kemudian tiba-tiba dia tidak ada lagi. Saya sangat sedih. "


"Saya berasa seperti dia boleh hidup dengan berada di dalam saya kerana jika dia adalah sebahagian daripada saya, dia boleh bernafas melalui badan saya, nafas saya adalah nafasnya, ia akan menjadi Krismas pertama saya tanpa dia dan saya mahu dia terlibat dan ini adalah satu-satunya cara yang terasa sesuai dengan saya, "katanya.


Tunang Debra menyokong keputusannya, tetapi dua adik perempuannya tidak tahu bagaimana rasanya menjalankan ritual aneh ini.


p/s: macam nak muntah plak tengok gambar dia makan tu macam makan asikrim

Sumber : Mirror