Header Ads

Terkini

Jika Ronald McDonald Adalah Deadpool, Superhero Badut Deadpool Made In China Ini Bakal Menyenggamakan Minda Anda - Saksikan Trailernya Yang Sangat Gempak!

Views

Badut kadang-kadang nampak menakutkan macam dalam filem IT. Tetapi untuk filem badut sebagai subjek seram adalah trend lapuk. Filem terbaru dari China yang akan datang, iaitu Animal World bakal menyenggamakan minda anda apabila badut bakal jadi superhero dan mempunyai pergerakkan yang sangat hebat seperti siri filem Marvel, Deadpool tapi versi badut China. Oh Ya, dan juga Michael Douglas. Dia juga ada di dalam filem ini.

Walaupun tidak ada sinopsis yang tersedia dan trailer yang mungkin tidak dapat difahami, (sebab dalam bahasa Cina) Animal World nampaknya dalam pengamatan kami adalah mengenai kumpulan geng bawah tanah yang melawan makhluk reptilia di bawah tanah. 

Salah seorang pejuang itu berubah menjadi badut untuk melakukan pembunuhannya. Perkara yang mengagumkan adalah bagaimana berdasarkan trailer dalam filem ini aksi-aksi yang ganas dan kejam orang putih panggil 'Badass' (yang diinspirasikan daripada Ultimate Survivor Kaiji manga Jepun).

Nilai bajet yang tinggi dan GCI yang bergaya seperti dalam filem Matrix dan juga Deadpool tetapi hanya dengan menggunakan badut sebagai superhero adalah sangat kreatif. Jom tonton trailer dibawah!

Tiada ulasan