Header Ads

Terkini

Oh Tidak : Sebuah Syarikat Mencipta Peralatan Menghisap Ganja Yang Canggih

Views
Apabila kemajuan teknologi digabungkan dengan penggunaan ganja, maka, terhasillah 'Bong' Pintar. Bukan setakat telefon je pintar sekarang ni, 'Bong' jugak nak.

Syarikat Cannabis Puffco mengumumkan satu produk baru pada hari Isnin lepas yang menukarkan bong standard kepada bong canggih pada tahun 2018. Puffco Peak adalah vape berkonsentrasi yang menggunakan bateri, tetapi bahagian yang terbaik ialah ia menggabungkan penapisan air - Bro, dah namanya Bong Pintar kan.


Digelar "Gadget pintar pertama untuk menghisap ganja," masa untuk memanaskan ganja hanya mengambil masa dalam 20 saat dan beroperasi sepenuhnya tanpa wayar, membuatkanya mudah digunakan. Gadget ini mempunyai empat tetapan haba pra-diprogramkan, serta "mod rangsangan" untuk membersihkan apa-apa sisa berkonsentrasi untuk mengurangkan pembaziran.


via GIPHY

Apa-apa pun ganja bukanlah sesuatu yang boleh diambil mudah di Malaysia. Jauhi dadah. Takda tenang is good. Banyak aktiviti sihat yang boleh menghilangkan stress. So guys jangan selubungi hidup anda dengan tahi.

Tiada ulasan