Header Ads

Terkini

Oh Yeah : Wanita Ini Berhenti Kerja Kerana Ingin Menetekkan Teman Lelakinya Setiap 2 Jam

Views

Jennifer dan Brad kelihatan seperti pasangan normal yang lain di dunia. Tiada apa yang pelik dan aneh tentang penampilan mereka dan kebanyakan akan mengandaikan bahawa mereka sama seperti orang lain. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai ikatan yang sangat unik yang menyebabkan Jennifer terpaksa berhenti kerja. Bekas bartender ini kini merancang untuk tinggal di rumah dan memulakan apa yang dikenali sebagai hubungan penyusuan dewasa (menetek). Erm.

Dia tidak pernah ada pengalaman menyusukan bayi kerana belum ada anak. Oleh kerana dia menikmati rangsangan putingnya semasa hubungan seks, Jennifer percaya bahawa dia tidak akan mempunyai masalah menyesuaikan diri dengan gaya hubungan ini. Dia telah berjaya mencari seorang lelaki yang akan menerima kehendaknya itu dan akhirnya menemui 'chemistry' yang sempurna dengan Brad. (Cuba try carik kat Malaysia, confirm jumpa!) Jennifer cuba menggunakan iklan dalam talian untuk mencari orang yang tepat pada mulanya.


Pada mulanya tidak ramai lelaki yang berminat dengan kehendaknya itu. Tetapi akhirnya, dia menjumpai seorang lelaki bernama Brad, dan Brad memberitahunya bahawa dia memang sedang mencari seorang wanita yang mempunyai kriteria tertentu yang bijak dan Jennifer mengambil ini sebagai permulaannya. Sebaik sahaja dia memberitahunya apa yang dia cari, Jennifer mendapat idea. Brad tertanya-tanya apakah ideanya itu.


Dari situ, Brad mula cuba menyiasat apakah muslihat wanita ini. Brad tidak mengambil masa yang lama untuk kedua-dua mereka menjalinkan ikatan yang jauh melampaui persahabatan. Hubungan yang dikongsi mereka diperkuatkan oleh keintiman fizikal yang berkaitan dengan penyusuan susu ibu. Walaupun dia tidak mempunyai susu untuk memberi makan kepada teman lelakinya, mereka hanya mampu mendorong pengeluaran susu dengan hanya menetek tanpa batasan


Jennifer telah mengambil cuti dari kerja untuk meneruskan hubungan tersebut. Dia menggunakan minuman herba dan pil yang direka untuk merangsang aliran susu. Brad juga teruja tentang manfaat kesihatan yang ditawarkan susunya. Dia seorang penggemar bina badan dan bekerja keras untuk kelihatan lebih baik dan macho hanya untuk wanita kesayangannya.

Mereka bercadang untuk berkahwin satu hari nanti. Buat masa ini, mereka tidak tergesa-gesa sama sekali. Jennifer dan Brad belum memberitahu seluruh dunia tentang hubungan mereka, tetapi mereka berkongsi berita dengan beberapa kawan rapat.

Watdapak.

Tiada ulasan