Header Ads

Terkini

Tiada Maruah! Remaja Bertudung Tanpa Segan Silu Memeluk Ahli Kumpulan New Hope Club

Views

Baru-baru ini, kumpulan baru dari United Kingdom, New Hope Club telah berkunjung ke Malaysia untuk bersama – sama peminat mereka di ibu negara. Ditubuhkan sekitar 2015, New Hope Club yang dianggotai Reece Bibby, Blake Richardson dan George Smith, mula mendapat perhatian peminat seluruh dunia dengan single pertama mereka berjudul Fixed.

Timbul Kontroversi

Akan tetapi kunjungan mereka baru-baru ini menimnbulkan kontroversi apabila peminat mereka yang bertudung dilihat telah memeluk setiap seorang dari mereka dan menimbulkan perbalahan dikalangan peminat sendiri.


Rata-rata menyifatkan ianya adalah sesuatu yang tidak manis untuk dilihat memandangkan ianya menyentuh sensitiviti agama dan masyarakat setempat.


Malah tidak kurang juga yang menbandingkan isu ini seperti isu mereka yang berpelukan dengan kumpulan penyanyi Korea suatu ketika dahulu.

Sambutan Luar Biasa

Tidak dinafikan kedatangan mereka di Malaysia disambut meriah oleh peminat. Meskipun diadakan secara sederhana namun lebih dari 500 peminat menyerbu kumpulan ini.


Sambutan lebih hangat diterima apabila mereka mendendangkan lagu berhantu mereka, ‘Fixed’ dan peminat turut bersama-sama menyanyikan lagu berkenaan. Hebat betul penangan kumpulan ini! Hakkktuihhh!

p/s : jilakerr kumpulan boy band apa pulak ni? tak pernah dengar lah siol

Sumber : Hangat

Tiada ulasan