Header Ads

Terkini

WTF, Seorang Lelaki Berusia 39 Tahun Menceraikan Isterinya Semata - Mata Kerana Patung Seks Ini

Views
Gambar Hiasan

Seorang lelaki berusia 39 tahun, Paellas Mohule di Botswana telah menceraikan isterinya selepas dia meniduri sebuah anak patung yang baru dibeli dari Amerika Syarikat.

Mohule yang merupakan peniaga kereta yang berjaya di Gaborone, Botswana, membeli anak patung yang bernilai USD2,600.00 dari Amerika Syarikat dan mendakwa bahawa wanita hanya kejar demi wangnya dan biasanya mempunyai penyakit.


Jadi selepas tidur dengan anak patung tersebut, dia telah menceraikan isterinya yang mempunyai 4 orang anak bersama. Dia mendakwa isterinya tidak setanding dengan anak patung berkenaan.


Dia berjanji untuk memberi sokongan kewangan kepada bekas isteri dan anaknya dengan syarat isterinya memberi masa untuk dia berduaan dengan anak patung itu dengan gembira.

Anak patung Seks moden mempunyai ciri-ciri canggih kerana ia direka bentuk dengan bahagian-bahagian peribadi seperti dada dan bibir dan meniru bunyi seorang wanita.

Mohule berkata beliau gembira dengan pemilihannya membeli anak patung seks kerana anak patung seks tidak mempunyai penyakit, mood dan tidak mengatakan tidak kepada tuntutan seksualnya!

Apa pandangan anda tentang lelaki ini? Kongsikan pandangan anda di dalam ruang komen!

Sumber : Taiko TV

Tiada ulasan