Header Ads

Terkini

Perniagaan Berubah 360 Darjah Selepas Mengambil Model Wanita Yang Cantik Ini Sebagai Pekerja

Views

Setiap kedai pasti berusaha mencari cara untuk meningkat jualan kedai. Terdapat pelbagai promosi yang dilakukan untuk memastikan jualan meningkat. Begitu dengan kedai daging di Taiwan yang telah mengunakan kaedah lain daripada yang lain untuk meningkatkan jualan dagingnya. Malahan pelanggan yang datang terus menjadi pelanggan setia ke kedainya.

Bagaimana pekedai daging ini mampu melakukannya? Ianya dengan mengupah seorang model yang cantik di media sosial untuk bekerja di kedainya.

Kedai daging ini telah dilaporkan berjaya menjual daging dan mendapat ramai pelanggan setia. Namun pekedai ini telah mengambil keputusan untuk meningkatkan lagi jumlah pelanggan.

Beliau bekerja dengan mengambil pesanan, menjual daging dan beramah mesra dengan pelanggan. Beliau bekerja dengan memakai skirt pendek dan baju panas yang berpotongan pendek. Ini merupakan suatu yang jarang dilakukan oleh pekedai daging.


Lama kelamaan, ianya telah menjadi bualan orang ramai tentang penjualan kedai daging. Bukan sahaja pelanggan lelaki yang ramai datang ke kedai tersebut malahan pelanggan perempuan turut datang.


Di samping itu, Peach turut berkongsi pekerjaan barunya di laman sosial. Malahan, tindakan Peach memuat naik gambarnya telah menjadi tular. Keadaan ini telah menarik orang ramai untuk datang ke kedainya.

Amboi bang, sambil bawak anak, sempat lagi nak ushaOrang payung free sape taknak datang beli kan

p/s : Harap-harap muka lawa ni rajin dan pembersih lah ye

Sumber : Taiko TV

Tiada ulasan