Header Ads

Terkini

Jom Kita Tengok Reaksi Henry Cavill Apabila Dikatakan Sudah Meninggal Dunia Oleh Wikipedia

Views

Henry Cavill, pelakon berusia 34 tahun yang menjadi pelakon utama untuk filem Superman berjudul Man of Steel ini masih memukau setiap peminat-peminat beliau. Cavill yang sering berlakon untuk filem aksi dipilih untuk memegang watak sebagai Superman dalam filem Batman VS Superman.


Pada tahun 2017 yang lalu, Cavill juga memegang watak sebagai Superman bersama Gal Gadot, Ben Affleck dan Ray Fisher. Lakonan Cavill yang sangat memukau dapat memegang serta menjiwai watak Superman dengan baik sekali.

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on  

Berita terkini yang mengejutkan beliau adalah dikhabarkan beliau sudah meninggal dunia baru-baru ini. Beliau yang sangat terkejut terus memuat naik gambar selfie beliau dengan reaksi yang terkejut di Instagram beliau pada 5 Mac 2018, Cavill menyatakan bahawa di laman web Wikipedia menunjukkan beliau sudah meninggal dunia semenjak 3 Mac 2018. Namun, ruangan tentang kematian beliau di laman web Wikipedia telah dipadam oleh pihak Wikipedia.

p/s: still tak boleh terima filem apa yang hebat sangat sampai misai tu tak boleh cukur kejap. Misai bukannya susah pun kalau nak tumbuh kejap je. Sampai filem Justice League terpaksa CGI muka dia semata-mata untuk hilangkan misai tu. Buruk pulak tu hasil dia. Damn. Harap lepas ni DC ambik pengarah lain macam Cristopher Nolan atau James Wan untuk direct.

Sumber : Hangat

Tiada ulasan