Header Ads

Terkini

Kisah Benar Terbaru Mengenai Rosmah Dan Najib Didedahkan Oleh Anak Kandung Rosmah Sendiri Yang Agak Sadis & Ngeri

Views

Well, what can I say, I'm very happy with Pakatan Harapan won and Tun Mahathir become our Prime Minister for the second time with another different party. What happen in Sabah makes me feel a little bit sad for Sabahan. They don't deserve it at all. Penat-penat beratur panas-panas undi parti yang mereka mahukan, akhirnya jatuh ke tangan pembangkang yang baru.

Damn it, bukan nak cerita pasal politik sangat, but nak share apa yang anak Rosmah share di IG dia dan jugak suami dia iaitu Fazley Yaakob. Memang agak memeranjatkan apa yang mereka kongsikan di IG mereka. Anak Rosmah iaitu Azrene Ahmad, juga anak tiri Najib sudah lama meluahkan perasaan tidak puas hati tetapi terhadap mereka ketika kes kontroversi mengenai abangnya iaitu Riza Aziz yang menjadi produser utama untuk filem 'Wolf Of The Wall Street' yang dikatakan menggunakan duit haram hasil daripada 1MDB.

Apa-apa pun korang boleh baca sendiri statement terbaru setelah PRU 14 yang dikongsikan Azrene sendiri di IG dibawah ini.
p/s: Damn man, ini tuduhan yang sangat mengejutkan dan berat kerana Azrene ada menyebut tentang ilmu hitam, pembunuhan dan rasuah. Apa-apa pun kebenaran akan terbongkar sedikit masa lagi. Tunggu....

Sumber : Sukan Star

Tiada ulasan